Kontakta oss

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Telefon 08-551 786 00

Hitta Hit!

Stiftelsen Norrbyvälle Gård
Skäve 9
153 31 Järna

Vägbeskrivning

Skäve ligger i Järna ca. 5 mil söder om Stockholm. Från E4:an sväng av mot Järna. Efter 1 kilometer sväng vänster(innan OK/Q8 mack). Åk vidare genom allén ca: 1 km.

Norrbyvälle Gärd

Läs mer om vårt sociala företag:

idun_logo

Följ oss på Instagram!

Där heter vi @norrbyvalle

 

 

Om oss

Det här är Norrbyvälle

Våra verksamheter är vackert belägna i det lugna området kring Skäve Gård, samt centralt i Järna samhälle. Kafé, lunchrestaurang, trädgård och konferensverksamhet bjuder in till goda och vackra upplevelser. Vi har servicebostäder, gruppbostad samt olika dagliga verksamheter för vuxna, där odlingen, restaurangen, kaféet, kreativ verkstad och utemiljögrupp med smådjur ingår. Verksamheterna har tillstånd enligt LSS. Inom Norrbyvälle finns också det sociala företaget Idun, med arbetsträning och praktik.

Vår stora trädgård med 100 äppelträd och en mångfald av blommor och grönsaker ger mängder av god äppelmust och fantastiska råvaror till förädling. Det biodynamiska KRAV- och Demetergodkända odlandet inspirerar hela Norrbyvälle. 

En meningsfull vardag

Våra dagliga verksamheter grundar sig på att var och en utifrån sin förmåga skall ges möjlighet till ett verkligt meningsfullt arbete i social gemenskap med andra. 

Vi erbjuder följande inriktningar:

Boenden enligt LSS

Vi erbjuder individuellt anpassade boendefomer: